Sosyal Medya'da Paylaşın...

Uygulama marketine (Play Store, App Store, App Gallery) Fazilet Takvimi yazarak uygulamamızı indirebilirsiniz.

fazilettakvimi.com/android

fazilettakvimi.com/ios

Vakitlerin üzerine tıklayarak tüm vakitleri görebilirsiniz.

Menü > Hesabım > Profilimi Güncelle sayfasına giderek güncelleyebilirsiniz.

Menü > Ayarlar > Vakit Bildirimleri ekranına giderek her bir vakit için bildirimin ne zaman ve hangi sesle çalacağı ayarlanabilir.

Uygulamanın üzerine basılı tutup Uygulama bilgileri ekranına gidilir. Burada Bildirimler sekmesine gidip Bildirim Sesleri/Ses oynatmaya izin ver ayarı aktif hale getirilir.

Arka planda konum güncellemesi yapılmadığı için bulunduğunuz konuma ait namaz vakitlerini alabilmek için uygulamayı açmanız gerekmektedir.

Menü > Ayarlar > Görünüm kısmından uygulama temeasını değiştirebilirsiniz.

Hangi hesaptan satın aldığınızdan emin olun. Birden fazla hesap oluşturmuş olma ihtimaliniz vardır. (Ör: e-posta ile bir hesap, telefon ile farklı bir hesap oluşturup aboneliğinizi bu hesaplardan birine tanımlayıp diğerinden girmeye çalışabilirsiniz. Bu durumda aboneliğiniz olmadığı için uygulamayı kullanamazsınız.) Apple Store, Google Play veya Huawei üzerinden satın aldıysanız uygulamada Başla > Satın alımları geri yükle butonuna basarak uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu adımları denemenize rağmen erişimde problem yaşıyorsanız whatsapp destek hattına yazabilirsiniz.

Farklı bir cihaza geçmeden önce e-posta adresi veye telefon numaranızla bir hesap oluşturunuz. Farklı cihaza geçtiğinizde bu bilgilerle giriş yaparak kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eposta adresi veya telefon numarasından bir zorunludur. İkisinden birini silebilirsiniz.

Apple Store, Google Play veya Huawei üzerinden satın aldıysanız aboneliğiniz otomatik olarak uzayacaktır. Diğer durumlarda Menü > Hesabım > Aktivasyon Kodu Kullan ekranına girip QR kod okutarak veya aktivasyon kodunu girerek aboneliğinizi uzatabilirsiniz.

Apple Store, Google Play veya Huawei App Gallery uygulamalarına giderek arama çubuğuna Fazilet Takvimi yazılır. Detayına girdikten sonra bir güncelleme varsa Güncelle butonuna basarak uygulama güncellenir.

[email protected] adresine silinmesini istediğiniz hesabın bilgilerini (e-posta veya telefon) göndererek talep oluşturabilirsiniz. Bu işlem tamamlandığında geri alınamaz ve aboneliğiniz de dahil olmak üzere tüm verileriniz silinir.”

Vakitlerimiz temkinlidir. Daha fazla bilgi için fazilettakvimi.com sual-ve-cevaplar/ Temkin risalemizden sual 2’yi ve 3’ü okuyabilirsiniz. İyi ve istifadeli okumalar..

Menü kısmından Arka Sayfa bölümüne tıklayarak 2018-19-20-21-22-23 yıllarına ait takvim arka yazılarına ulaşabilirsiniz.

Menü kısmından İmsakiyeye tıklayarak dilediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere 3D Videosunu seyredebilirsiniz.

Ana sayfada en alt kısımda tarihte bugün kısmına ulaşabilirsiniz.

Evet. İçeriklerin sağ üstündeki kaydet butonuna basarak kaydebilirsiniz. Menü > Ayet-i Kerime / Hadis-i Şerif > Kaydedilenler veya Menü > Arka Sayfa > Kaydedilenler ekranından kaydettiğiniz içeriklere ulaşabilirsiniz.

Evet. İçerik sağ üstündeki paylaş butonuna basarak paylaşabilirsiniz.

Menü > Ayet-i Kerime / Hadis-i Şerif veya Menü > Arka Sayfa ekranlarına giderek ilgili içerikleri arayabilirsiniz.

“Cihazınızın manyetik alanları doğru bir şekilde algılaması ve doğru yönlendirmeler yapabilmesi için gereken düzenli kalibrasyon sürecinden kaynaklanmaktadır. Pusula, manyetik sensörleri kullanarak doğru yönlendirmeler sağlamak için çevresel etkenlere karşı hassas bir cihazdır.

1. Pusulanın daha doğru sonuç vermesi için cihazınızın manyetik alanlarına mümkün olduğunca az etki eden bir ortamda kalibrasyon yapın.

2. Cihazınızın ayarlarında manyetik sensörlerin düzgün çalıştığından emin olun.

3. Cihazınızı 8 çizerek her yöne doğru bir kaç defa çevirin.

Not: Cihazınızın sensör hassasiyeti ve çevresel etmenler pusulanın sağlıklı çalışmasına etki eder.”

Cihazlar pil optimizasyonu yapmak için arka planda çalışan işleri kısıtlayabiliyor. Uygulama belirli bir süre açılmadığı durumlarda senkronizasyon problemleri oluşabilir. Uygulamayı açarak güncelleyebilirsiniz.

“1. Menü > Ayarlar > Widget ve Bildirimlerde Sorun Yaşıyorum sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz.

2. Cihazınızda bulunan Pil optimizasyon ayarlarına girip Fazilet Takvimi uygulamasını bu optimizasyonun dışında bırakabilirsiniz.

3. Uygulamaya belirli bir süre girmediğiniz durumda cihazınız uygulamanın önceliğini düşürerek bildirimleri engelleyebilir. Uygulamaya belirli aralıklarla girerek bunu engelleyebilirsiniz.

4. Uygulamanın üzerine basılı tutarak Uygulama bilgileri ekranına gidilir. Bildirimler ayarının aktif olduğundan emin olabilirsiniz.”

Menü > Hesabım > Şifremi Değiştir ekranından şifrenizi güncelleyebilirsiniz.

Android 5.0, iOS 11.0 üzeri cihazlar desteklenmektedir.

Android 5.0, iOS 11.0 üzeri cihazlar desteklenmektedir.

Telefonunuzun ana sayfa ekranına basılı tutarak Widget çeşitlerimizden dilediğinizi ekleyebilirsiniz.

Fazilet Takvimi uygulamasından menü sekmesine tıklayın. ‘Abonelik Hediye Et‘ butonuna tıklayın. Seçtiğiniz hediye paketini satın alın. Satın aldığınız paketteki linki kolayca sevdiklerinizle paylaşın.