Bir Müslüman’ın 365 Gün Hayat Rehberi

1973 yılından beri, en muteber eserlerden mühim bilgiler seçilerek yayınlanmaya başlayan Fazilet Takvimi, ilmî bir heyetin tetkikinden geçtikten sonra okurlara arz ediliyor.

Gayemiz, Müslümanların namaz, oruç gibi ibadetlerini doğru vakitte yapabilmelerini sağlamak ve ebedî hayatlarını mahvedecek tehlikelerden muhafaza için faydalı bilgiler sunmaya çalışmaktır.

Asırlardır İslam âlimleri ve astronomlarının kullandığı esaslar ile namaz vakitlerini hesaplayarak; dünya geneline hitap eden portföyümüz ile mühim bir hizmeti îfâ etmenin gayreti içerisindeyiz. 2023 yılı itibariyle 208 ülkenin 6.500 şehrinde, günümüz teknolojik imkanlarını kullanarak namaz vakitlerini büyük bir hassasiyetle hesaplıyoruz.

Yıllardır milyonlarca evin duvarını süsleyen takvimimizden, daha fazla istifade edilebilmesi için farklı seçeneklerle hizmetinize sunuluyor. Duvar takvimi, kitap şeklinde ciltli takvim ve son olarak mobil uygulamamız ile günümüz şartlarına adaptasyon sağlıyoruz.

Ehli Sünnet alimlerinin eserlerinden istifadeyle hazırlanan Fazilet Takvimi, dünya genelinde milyonlarca Müslüman’a hayat rehberi olmaya devam ediyor.